BYGGA EGEN PULKA

Namnlös
Har hittat en bra beskrivning på hur man bygger en egen pulka så jag funderar faktiskt på att göra det. En som är godkänd att eventuellt tävla med, som har skidor för bra glid och anordning för att ha lätta eller tunga vikter. SÅ man kan bestämma mer än att bara ha en tung kloss bakom som knappt tar sig fram i lite djupsnö. Det som var lite roligt med denna var att man kan designa själva ”locket” som man vill! HÄR ÄR LÄNKEN TILL GUIDEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s