TÄVLINGSTANKAR

FULLT ÖS
Bild från Fjätervålen i Januari. Måste dit och njuta av deras superspår snart!

Ikväll går sista anmälningsdagen ut på tävlingen vi ska ställa upp i. Än så länge är det bara vi i vår klass och grupp. Är det någon som vet hur det blir då rent tävlingsmässigt? Vinner man då även fast man var ensam i klassen? Eller blir det som motionsåk? Måste man vara minst 3 för att det ska delas ut priser?

5 reaktioner på ”TÄVLINGSTANKAR

 1. AC skriver:

  Är det något mästerskap du ska tävla i? Isf måste man vara minst 3 för att medalj ska delas ut. På en vanlig tävling händer inget, det är fortfarande officiell klass men du kan ju få byta till A om du vill 🙂

 2. Fredrica skriver:

  SV: Har alltid varit lite sugen på en vallhund 🙂 Tanken är att jag ska försöka tävla i år 🙂 vet ännu inte vilken tävling och i vilken tävlingsform ännu, vi trännar hårt ändå 😉

  Kul att du ska tävla! i Skidor i så fall?

 3. AC skriver:

  KM och KM-titlar är ju inga officiella mästerskap så ja, du vinner ju klassen om du är själv. Om det sedan delas ut pris eller inte är upp till klubben.

 4. AC skriver:

  Jaha, anser de att KM är så ”viktigt”? Det var ju kul! Tråkigt att ni bara är två anmälda men tyvärr så är det ofta så i B-gruppen. Men är det inte polarhundsklubben som annordnar tävlingen? De brukar ju inte syns till på övriga tävlingar men på sina egna så brukar iallefall ett par dyka upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s