BRUKSKVÄLL

IMG_9209
Idag var det brukskurs igen hela kvällen. Vi började med platsliggning alá tävling; 5 metrer mellan hundarna, kommendering och 3 minuter. Behöver jag säga hur stolt jag blev över B som aldrig gjort det förut?? Han låg där jag lämnade honom och satte sig inte upp förrän jag var tillbaka på vid hans sida och kommenderade ”sitt”. Jag stod dock bara 10 meter framför då jag ville kunna se och berömma de gånger han tog ögonkontakt med mig. Sedan var det framförgående och där lyckades vi på en gång så vi gjorde bara den övningen 3ggr då det var sån kvalitet i Bs arbete, vi körde samma kommando som vid start i draget och då for han väg som ett skott. Sedan tränade vi på läggande under gång och det fick vi bra verktyg till att slipa mer på hemma. Så roligt och jag är så stolt! Instruktören tyckte att jag hade så härlig och speciell hund och jag känner att vi kommer kunna ha kul på tävling redan i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s