PLATSLIGGNING MED EXTERN BELÖNING

IMG_9499
B och Valerie ligger och passar på fåren. Jättebra träning för unge B då han tillslut låg kvar, lös, när Valerie vallade fåren bokstavligt talat RAKT ÖVER honom. Snacka om att hon testade de yngre förmågorna. Som belöning fick han valla när han legat; nöjd och glad hund som även lär sig ligga still oavsett vad. Märktes på brukskursen i måndags att jag tränat!

En reaktion på ”PLATSLIGGNING MED EXTERN BELÖNING

  1. Cecilia skriver:

    Vad ni är duktiga 🙂
    Jag blir så inspirerad av att läsa din blogg så det är inte klokt! Jag tycker däremot att just platsliggning är ett mkt svårt moment, och har dessutom en hund som tycker att ligga still är väldigt tråkigt när man kan springa istället. Har du några tips på hur jag kan motivera han till att faktiskt ligga still? Jag tycker det är knepigt, för jag vill ju att han ska ligga så länge jag ber honom (tills annat kommande alltså) men han lessnar ju på att ligga stilla när inget händer..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s