UTHÅLLIGHETSPROV

IMG_9516
Blev så glad när jag loggade in på facebook imorse och såg att en bekant tipsade om att Östra Härjedalens Brukshundsklubb anordnar Officiellt UHP den 25 Maj, närmare bestämt i Sveg. Då ska jag anmäla B till det! Är det någon av mina läsare som har genomfört UHP någon gång?

En reaktion på ”UTHÅLLIGHETSPROV

  1. AC skriver:

    Jag har gjort ett UHP med Liam och ett med Neo! Om det annordnas ett i Sveg så åker jag nog dit med Timmie som ännu inte gjort ett 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s