LYDNADSPLANERING

KVÄLLENS TRÄNING - BILDER
Imorgon ska jag och en a kurskamraterna träna inför vår lydnadstävling den 21/4. Det som jag har helt säkert är hopp, inkallning och platsliggningen. Linförigheten och ställande/stoppande under gång är något vi får idiotträna på men som jag har bra planer på hur vi ska träna. Så imorgon ska jag bara köra igenom hopp, inkallning och platsliggningen så lämnar vi det ifred tills veckan innan tävlingen och då kör vi en genrepetiotion av alla momenten. Det jag även ska göra som jag ännu inte gjort är tandvisningen(hunden ska sitta vid min vänstra sida medan tävlingsledaren skall kunna gå fram och lyfta på hundens läppar utan att den flyttar sig ur position eller uppträder osäkert/aggressivt), det jag tror kommer hända är att B blir överförtjust och vill skutta fram och slicka rent fejjan på tävlingsledaren…To be continued…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s