LYDNADSTRÄNING

fot
Här är några små ögonblicksbilder från senaste träningen.
Vi tränar mycket på kontakt och stadga i fotpositionen(sittande), och det smittar sakta men säkert av sig på själva fotgåendet. Hemma tränar vi snabba bakdelsvändningar med klicker och det går som smort! Han är duktig och kan hålla en rätt perfekt fotgående position några steg och vändningar men det är lite vingligt med koncentrationen. Men eftersom vi bara tränat lydnad sen i slutet på februari så måste jag erkänna att jag blir lite kaxig över min härliga hund 😉 Visst är han stilig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s