FÖRSTA BESÖKET HOS HUNDFYSIOTERAPEUTEN

IMG_9590

Idag efter praktiken så far jag och B till Anna Björk på Björks hundrehab. Vi ska dit på en första konsultation. ‘
Bakgrunden till det är att B röntgades för några veckor sedan och fick Hd Grad D. Inte så bra! Men efter ett givande och lugnande samtal med avläsaren på SKK så fick jag veta att de ”bara” är slappa. INGA pålagringar samt att kula och skål var jämna och fina. Hon sade även att hade han inte varit slapp(kan bero på muskulatur eller att han växt för fort) så hade han haft B på höfterna. Så vi ska nu först se hur han är musklad, han kanske ser ut att ha mycket bakbensmuskler men de sitter å andra sidan väldigt långt ner så vi ska få honom igenomklämd och sedan få hjälp med träningsprogram och uppföljning. Detta gör jag för att röntga om honom om ca 6månader och skulle det inte ge någon förbättring så har jag fått hjälp och kunskap att ändå hålla honom hel och fräsch så han kan vara med och jobba som en vanlig hund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s