Bs TRÄNINGSPLAN

IMG_9476
Igår var vi ju hos Björks hundrehab. Mycket intressant, kul och lärorikt! B dundrade in och kände på en gång att hon hade hela fickan med frolic. Hade han fått plats hade han krupit ner i den. Det är tur man har en sån hund som inte är den som är den och går in hos alla och är slav för sin nyfikenhet. Hon fick ”besiktiga” honom och sade att han va spänd i ryggen och visade hur jag skulle massera. Men annars var han fin och fräsch! Sedan skulle han testa water-treadmillen(gåband i vatten). Han var lite nyfiken på allt möjligt så vi tog det lugnt och gjorde en godisväg åt honom in i den. Sen så var det som om han alltid gjort det där! Så kul och tufft tyckte han, han trampade på och var inte det minsta rädd eller osäker på vad som hände honom! Sedan fick jag en del tips på hur jag ska träna till sommaren och sedan ska vi köra en hel del bad(ca 5-10ggr) beroende på hur väl jag musklat honom själv för att verkligen toppa han innan röntgen!
Min goa lilla prins; så härlig att ha att göra med ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s