NÄST SISTA RYCKET

20130418-084934.jpg

20130418-084946.jpg

20130418-085014.jpg
Igår tränade vi 20 minuters lydnad fast på Stortorget. I måndags gjorde vi det på klubben men då det va såååå lerigt och slaskigt så ville B varken sitta eller ligga. På Stortorget fik vi bra störningsträning och även besök av en lös hund som sprang fram till B men det gick ändå bra! Vi hade varit ute och fystränat med klövjeväskan i 30minuter innan så vi satte oss och väntade på vår kompis. Han låg så lugnt och fint i nästan 15 minuter fast det var rush-hour. Bra passivitetsträning! Behöver jag säga att han somnade som en klubbad säl när vi kom hem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s