NERVÖS

IMG_9887
Min söta och koncentrerade gulstrumpa!
Idag är jag JÄTTEnervös! Det jag har som mål på tävlingen på söndag är minst 100p, vilket inte anses vara tipptopp men skulle göra mig mer än nöjd då det är första lydnadstävlingen EVER för mig och jag bara tränat lydnad i 2 månader…
Men jag tänkte fråga om ni har några allmänna tips på saker som man ska tänka på under en lydnadstävling?

En reaktion på ”NERVÖS

  1. Sandra och njuffen Aske skriver:

    Hej och tack för din kommentar!

    Just nu är det rätt surt över resultaten men som tur är så är det inget man märker av på honom. Jag ska boka tid hos Lars Audell, jag är inte alls nöjd med kliniken där vi röntgade Aske av flera anledningar.

    Avläsaren heter Kerstin Hansson men hon finns inte på plats förren om drygt en månad så jag fick en teltid till Jessika Ingman nästa vecka. Min förra njuffes plåtar blev avlästa av JL.

    Vi får se vad de säger, jag fick brevet från SKK idag och vänstra är D med LBP och högra är C. Alltid nåt med ett C. Det jag är irriterad över är bilderna kliniken skickade in, de är i helt olika vinklar och ser helt olika ut..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s