RUTINER OCH FLYT

632
Nu har jag det så bra på praktiken att jag kan ta med B och ha honom i bilen under dagen (8-16). På praktiken har jag fått lov att ställa bilen på ett ställe där det alltid är skugga och så är det en stooooor skog och åker precis intill byggnaden där jag gör min praktik. Så härligt! Så B får rasta sig själv både morgon, lunch och eftermiddag(och matte får ta sitt mellis på språng i skogen). Så skönt att veta att man har en nöjd och rastad hund i bilen! Har även med mig lydnadsattiraljerna ibland(apportbock, kampleksak, klicker och godis) och så tränar vi på lunchen. Det tror jag ligger till grund för att det gått så bra för B; jag har bara ca 30 minuter efter jag Ätit lunch och ska jag träna då så blir det ju kort och det tvingar mig att tänka: Vad vill jag ha ut av den här träningen? Hur/när ska vi börja och hur/när ska vi sluta? Så perfekt och det blir jäkligt effektivt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s