TRÄNINGSPLAN V. 17

dd

Detta är en plan över hur denna vecka ska se ut för B. När jag gör en aktivitet så betyder det inte att den pågår i flera timmar. Om vi tränar tex lydnad och det går jättebra så kanske vi avslutar träningen redan efter bara 20 minuter. Har han vila någon dag så betyder det ändå att han får sina rastpromenader; springa lös i parken och pissa var han vill och bara vara hund.
Jag har märkt en stor skillnad på honom sen vi började med bruks och lydnad. Förut när vi tränade agility så vart han lätt uppvarvad(inte skadligt) och pipig. Men nu är han Mr. Stencool som lyssnar på matte och tar åt sig när matte är konstruktiv och konsekvent. Räcker numera bara med att säga sitt en gång och han sitter där jag bad honom, tills jag visar att vi ska göra något annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s