MÅL I LYDNADEN

MINA 2 PRINSAR
Jag hade ju först som mål att bara klara 100p åtminstone en gång detta år. Det slog vi ju med råge på debuten då vi fick 141p. Detta gör ju såklart att det börjar rycka lite i tävlingsmänniskan i mig. Det jag känner nu är att jag gärna tar 1a priset(160p) på någon av de två kommande tävlingarna(4 och 14 juni). Något jag vill ta i år eller nästa år är iallafall Lp1(3 st tävlingar med minst 160p). Men vi får se, just nu är det kul att veta att man har en bra grund att slipa klart på. Och jag får inte glömma; vi har bara tränat lydnad sedan mars iår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s