LÅNGPROMENAD

20130509-140218.jpg

20130509-140249.jpg

20130509-140309.jpg
Hela ligan gick idag 6km. Isa och Läppe drog mig medan B oftast sprang lös. Lita hade jag i koppel men hon fick springa lös de bitar vi gick inne i skogen, de var riktigt uppskattat av dem men jag får nog skylla mig själv för att jag tränade dem så hårt i vintras. Jag kan knappt gå när de drar utan blir tvungen att småspringa bakåtlutad för att de är så starka.

En reaktion på ”LÅNGPROMENAD

  1. Kerstin Käringsjön skriver:

    Hej, Funderar på det du skrivit om röntgen som gav trist resultat. Var röntgade du? Sövde dom? När jag röntgade var det ”bara” lugnande och man kan tro att hunden då håller muskler i tonus o inte slappar av helt….En fundering bara 😉 Du är kanonduktig i hundvärlden,…vilken energi 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s