VACCINATION

20130528-201553.jpg
Ligger i väntrummet och observerar en finnspets som höll ståndskall under hela sin veterinärvistelse, från det att han klev innanför dörren tills de att husse hade lyft in honom i bilen igen.

20130528-201645.jpg
Kollade till i vaccinationsintyget när jag kom hem och såg att veterinären gjort en miss…

Var och vaccinerade B idag. Fick frågan om jag ville prova en ny vaccinmetod med en sorts nässprey men jag ville plåga B lite och ge han en vanlig spruta 🙂 Haha nejdå men han är lite resevervad för saker som sprutar och särskilt i ansiktet och märker inte ens när han får en spruta så det valet var enkelt. Tror det är mycket med att han får lite panik om man måste hålla i hela huvudet för att få in den där sprutan i näsan på honom så det kändes lugnast att ge vanligt stick i nackskinnet. Dock när jag kom hem så såg jag att veterinären skrivt 2012 så jag måste dit igen och be dem skriva och signera om den. Tur att jag inte gjorde det dagen innan tävlingen utan var ute i god tid.

En reaktion på ”VACCINATION

  1. Emilia & Strike skriver:

    När jag vaccinerade Strike förra året har de berättat om nässprayen (högre effektivitet) men vi har kommit fram till att vi ändå ska köra på sprutan av samma anledning som ni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s