LYCKAD TÄVLING

20130618-224111.jpg
Min stilige prins med sitt pris idag, en silverkula från Timrås BHK. Jajjemen! VI TOG 1a PRISET! Jag skulle ändå på IKEA och kände för att tävla en sväng och sova på vandrarhem, fick med mig två kompisar oxå, Lena och Sabina, som fick ett varsitt 3e pris!
Vädret var sämsta tänkbara; stekande sol och vindstilla…Men jag lyckades hitta en skuggplats åt B där han fick ligga och vila. Linförigheten vill jag inte ens ta i med tång såhär i efterhand, fyfan vad nära att vi fick en 0a där kände jag, bitvis så gick han halva kopplets längd före mig och vid högersväng och helt om så fortsatte han framåt med nästan fastkilad i backen. Inte alls sig lik(kan de vara värmen?) och han verkade inte förstå att det var ”fot” som gällde…Hm… Men det verkar som att han bara kollade av planen för att sedan kunna leverera som aldrig förr! Min underbara prins, vi tar nog vårt LP1 iår ändå, hösten och vintern är full av tävlingar nära oss, men nu kommer fokus ligga på Bs muskelbyggande för omröntgen och vallningen.
Lydnad Timrå

2 reaktioner på ”LYCKAD TÄVLING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s