BARMARKSDRAG

20130619-150636.jpg

20130619-150758.jpg
B och Isa i sina snygga selar från SUNDPRO, även linan är därifrån.
Nu har några dragtävlingar kommit ut på draghundsportförbundet. Man blir bra sugen och det är bara barmarkstävlingar än så länge. Vi får se om vi tar oss någonstans men det som jag verkligen ska försöka åka på är Öbacka barmark då de ligger ca 2 timmar bort bara. Funderar även på att tävla med Isa då hon är en jäkel på att jaga men kan behöva träna på att inte få hjärnsläpp när hon väl kommit ikapp den andra hunden. Vi får se helt enkelt, längtar iaf som en tok tills vintern när jag ska prova dragmeritera B då han har det som behövs för att starta i certkörning; MH och 1a pris i lydnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s