VI TRIVS

20130619-144954.jpg
B, fann sig snabbt tillrätta på vandrarhemmets uteplats.

20130619-145139.jpg
Såhär låg han när min klocka ringde imorse…

20130619-145303.jpg
På morgonpromenaden upp till Norra Berget.

B har gjort det väldigt bra för att sova borta på vandrarhem första gången. Inatt så var det nån fest i korridoren och det sprangs ut och röktes stup i kvarten fram till 04 inatt. B tyckte det var lite obehagligt och låg och småmorrade när de vinglade runt, smällde i dörrar och hade diskussioner i korridoren. Men när frekvensen av oväsen blev lägre så somnade både jag och han som två stockar, han fick givetvis sova i sägen efter gårdagens 1a pris. Idag så skulle vi ha checkat ut vid 11 men då jag tänkt på IKEA och Birsta som öppnade 10 så var det inte att tänka på att B skulle sitta i bilen på parkeringen i flera timmar i 30graders sol. Så jag frågade de i receptionen om vi kunde få checka ut senare och att han fick vara kvar i rummet själv medan jag shoppade; och det fick han! Vart riktigt glad när jag 3 timmar senare hittar både honom och rummet precis som jag lämnade de!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s