VI GJORDE DET IGEN!

20130620-104639.jpg
Mr. Snygg och sitt pris.
Igår vart det lydnadstävling(klass 1) i Sundsvall, vart en liten chansning med att tävla två kvällar i rad men B lärde sig mycket och slappnar nu av och ligger och sover fast bakluckan är öppen och det är diverse stoj runtomkring honom. Igårkväll var vi bara 3 i ettan och det var en mycket trevlig klubb! Vi värmde upp 2 gånger och körde även lite agility så han skulle bli glad och peppad, funkade super för vi fick så fina poäng! 4 10or och 3 9or! Nu är det klart med lydnadstävlan för ett tag och jag längtar tills det sista 1a priset i LK1 är taget!

Lydnad Sudsvall

5 reaktioner på ”VI GJORDE DET IGEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s