DRAGTRÄNING MED ISA

ac wff
Vi får slita på med mammas tantcykel som inte går att trampa med då någon var så snäll och stal min mtb-cykel för 15.000kr…IMG_2954
Idag så fick Lita och B vila medan Isa fick sig en genomkörare, vaknade  vid 07 imorse och efter frukost så for vi iväg, hon fick ha nya skorna på asfaltsträckan och sedan tog jag av dom då hon drar betydligt mer utan skorna. Hon drog väl sisådär och vi pausade en del för att värmen kom ikapp oss, men jag vet vad jag ska träna med henne iaf. Hade tänkt att eventuellt starta i barmarks-SM med henne om träningen går som den ska, vi ska även kolla upp hennes högra bakfot som ser knepigt vinklad ut ibland. Hon drar på ett helt annat sätt när hon är själv, när hon drar i par med B så slappar hon till och låter han jobba. Är nog sant det som sägs om huskys; man vet aldrig när man kan behöva lite energi så därför är det bäst att inte ta ut sig helt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s