FORMKOLL

111
Lite skillnad på dem.IMG_2976
Trött efter turen.

Jag formtestade somsagt hundarna igårkväll, klockan var väl närmare 24. B var ut först och han hade en topphastighet på 29km/h och en snitthastighet på 23km/h på 5km. Allt som allt tog det 13min13sek, plus att jag gjorde en fet vurpa precis på slutet som tog lite av tiden. Ta även med i beräkningen att: 1, cykeln inte har någon växel utan har fastnat på den tyngsta växeln. 2, grusvägen där vi körde har jättestora grusstenar i ett tjockt lager så att cykeln går som en projektil spjutrakt framåt är en överdrift. Det gjorde även att hundarna den sista kilometern ville springa vid sidan av vägen i sanden då det antagligen kändes lite i tassarna och då var ju farten inte den bästa.
Isa rivstartade och sedan huskylunkade sig igenom hela vägen och dog på slutet då hon bara travade bredvid cykeln, hon är ju stadig men behöver få upp kondisen för explosiv det är hon alltid. Hennes tid var runt 15 minuter  Shit vad jag är nöjd med dom alltså men det som ska tränas är uthållighet/snabbhet för båda då de segade ner sig i slutet. Det kan ju dock bero på att det är samma grusväg vi ALLTID cyklar på så förväntningarna är väl inte de högsta. Men nu ska jag försöka hitta mig en ny väg som är lite mjukare och så ska träningen börja. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s