INTERVALLER

wef
Bilder från turen, och på min mat när vi kom hem!
wgg
Idag sprang vi 7,5km med intervaller på 70sec springa och 20sec gå raskt. Vi värmde upp med en 5 minuters uppförsbacke och sedan bar det iväg. Vi hade en vattenpaus vid 3km och en vid 5km. Isa fick dra mig medan Lita och B sprang lösa över stock och sten. Det var en krånglig stig vi sprang på och den var både jättestenig och bitvis full med blöthål. Men har runkeeperkvinnan sagt åt mig att springa så springer jag, även om det är  en stor myr eller ett stenröse framför mig. Sedan vart det 5minuters nedvarvning och sedan hem för middag för mig och hundarna fick kvällsmaten med ägg och olja i så nu sover dom som stenar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s