HÖSTENS PLANER

IMG_0537
Fina B idag.
Idag har jag försökt planera lite för min höst. Jag blev ju klar med socionomutbildningen nu i Juni och har inga planer på att fortsätta plugga nu på ett tag. Jag känner även en stor lust att vara tillgänglig för renarna och allt arbete runt dem, detta gör att en heltidstjänst(5dagars vecka) är att glömma då det aldrig går att planera i renskötaryrket. jag ska istället arbeta som sekreterare för samebyn samt göra det jag fullkomligt älskar; inventera skog och fjäll! Gjorde det för två år sedan och jäklar vad jag trivdes. Tänk er att få vandra omkring i dagar/veckor med en GPS, växtböcker och eran hund på fjället och mäta bålhöjden på mossa, bredden på träden och identifiera olika växtarter. Kan iallafall säga er att för mig finns det inget bättre!
För hösten har jag ju även hundsaker inplanerat som bland annat mycket vallning och kanske ett VP. En debut även inom brukset hoppas jag på, med med rapport som specialmoment. Sedan så känns ju draget himla lockande men det är en sak som skulle kunna hindra mig från anmälan; att det är så SATANS dyra startavgifter + bensinen och boendet när man väl är där. Jaja, vi får se, jag kommer nog få en riktigt trivsam höst hur som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s