DAGENS TRÄNING

DSC_1216
Idag så fick B ett pass med blandat rallylydnad och tävlingslydnad. Gick igenom programmet i LK1 inför tävlingen på onsdag och det kändes RIKTIGT bra! Han satte ställandet och läggandet på första försöken och utan DK. Linförigheten var lång och gick helt utan nosande och ofokus, det gäller för mig att korrigera varje litet nosande under skarpt läge på både träning och tävling! Hoppet och inkallandet är ju en enda stor tackling men jag får bränna av honom lite innan tävlingen 🙂
På rallyn så tränade vi banan ovanför. Det var första gången B gick en hel bana och det gick riktigt bra! Han är så glad och hela han svajjar fram och tillbaka av glädje! Vi flöt igenom hela banan förutom en skylt där jag upptäckte att jag inte kan skilja på höger och vänster(hund höger/förare vänster)…
Körde även med extern belöning utanför planen idag med frikommando och det var riktigt lyckat, sådan stadga har jag nog aldrig haft på han!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s