LP1

20130718-101148.jpg
Stolt och numera van vid sånna här arrangerade bilder 😀

20130718-101343.jpg
B hade sin mamma(Fjellvinds Kira) med sig som support!
Igår var vi i Särna och tävlade Lk1. Det gick inte sååå bra i momenten som jag önskat, tex läggandet vart sent och DK vid uppsittning(tränat för mycket på tjuvstarter?) samt att ställandet vart en 9p med kommentaren orolig då en broms flög runt honom. Linförigheten var bäst hittills, 6p med vida svängar och sena sitt som kommentarer, nosandet var som bortblåst 🙂
Platsliggningen, inkallningen och hoppet vart 10or och de kändes helt underbara! Poängen vart tillslut 172p!  Publiken var rolig och applåderade för högre poäng än 8 och man fick gott med beröm av både arrangörer och publik, en helt underbar tävling med andra ord! Synd att vi inte har 2ans moment klara för då hade jag velat tävla hos dom på deras septembertävling också. Duktiga Anna-Carin och Neo tog även 1a pris i Lk2 så grattis till dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s