SNILLEBLIXT

IMG_0537
Jag fick en tanke tidigare idag om hur väl jag tajmat träningen med B. Vi har ju nu gjort klart lydnadsklass1, och inte tränat in nåt moment i 2an förrutom fria följet och läggandet. Jag ska ju starta i bruksappellen snart hade jag tänkt, i rapport. Då kom jag på att momenten apportering och hopp är samma som i lydnadsklass 2, så då kommer vi träna för båda klasserna samtidigt och förhoppningsvis få båda gjorda rätt snabbt. Vad smart tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s