GÅRDAGEN

IMG_3083
Jag monterade en hurts från IKEA, fast det på bilden ser ut som B monterat sig trött.IMG_3084 Träningen börjar och slutar med race…En väldigt lycklig älghund!IMG_3092
Den flygande australienaren…

Igår var vi på klubben som sagt,  men det vart dåligt tränat för värmen var tillbaka. B fick prova på hoppet och fokus låg på att hamna ca 2-3 meter från hindret för att kunna hoppa tillbaka. Kastade över en leksak 6 ggr och den 7e så kastade jag inte, då stannade han och jag kunde kommendera sitt! Dock så lade han sig nästan varje gång men med träning så funkar det snart! Apporten sprang han faktiskt och tog på kommando men jag kommenderade loss när han var påväg tillbaka för jag vet inte hur jag ska träna ingången för att han ska hålla kvar apporten. Fick dock ett tips av en som var på klubben att gå fritt följ när han håller apporten och det ska jag prova nästa gång! 🙂 Sabina hjälpte mig att ta ett fint kort oxå, såhär högt brukar vi inte hoppa men det är kul att se att han kan ta ett brukshinder oxå. 😀

En reaktion på ”GÅRDAGEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s