POÄNGEN FRÅN TÄVLINGEN

Lydnad särna
Inte så jättenöjd med själva poängen nu i efterhand. Läggandet är i 9 fall av 10 en 10poängare, men nu vart det 8 pga segt läggande och DK vid uppsittning. Tandvisningen surar jag för, domaren betedde sig så underligt tyckte B och skulle bara buffla och nosa på honom, då fick vi kommentaren stökig. Och B som alltid annars sitter som ett ljus…Men den nedre halvan av listan är jag RIKTIGT nöjd med och det värker lite i mattehjärtat när min allra första egna hund kan sånna här saker som jag trodde bara andra kunde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s