NI SOM GER ERA HUNDAR ROYAL CANIN…

Kolla på denna video. Här är en björnhetsning i Ukraina där björnarna är fastkedjade och deras klor är klippta så de inte kan försvara sig mot angreppen från hundarna. Några män drar runt björnen på fältet och hundarna hetsas mot björnen och när en hund är trött så kommer nästa hund in. Detta håller på i flera timmar. Den hund som sen kan ”lägga ner” björnen mest vinner en pokal med Royal Canins logga på och en säck foder på Royal Canin.
Så, funderar ni på att byta foder nu kanske?

3 reaktioner på ”NI SOM GER ERA HUNDAR ROYAL CANIN…

 1. Emilia & Strike skriver:

  Hemskt… Men jag blev faktiskt tvungen att byta tillfälligt mot RC pga att hunden vägrade äta nåt annat öht! Han har ätit färskfoder hur länge som helst, plötsligt tog det stopp och vi provade massa olika fodersorter – den enda han ville äta var just RC för känsliga magar… 😦

  Nu efter en resa ska jag försöka ge honom hans vanliga mat igen och hoppas verkligen han vill äta nåt annat.

 2. Cecilia skriver:

  Min första tanke var att jag också ska sluta med RC foder, men blev lite nyfiken och visade min sambo ditt inlägg för att höra hans åsikter. Vi läste på lite om det här och det visade sig att RC inte alls sponsrar denna typ av aktivitet. Däremot har de sponsrat ett annan arrangemang i närheten (utställning) och hade alltså ingen aning om att deras produkter användes till det här vidriga björnhetsningen.
  Såå, det är alltså inte RCs fel, och det är lite trist att det skrivs ut som att royal canin faktiskt spronsrar den här typen, när det i själva verket inte alls gör det.
  källor: http://www.digitaljournal.com/article/355156
  http://www.ofm.co.za/article/134277/Royal-canin-distances-itself-from-bear-baiting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s