TREVLIG DAG I IDRE

Idag var vi i Idre och tränade lydnad med Martina och hennes renvallare Gossi. Det gick riktigt bra, apporten och 30 meters inkallning var inga problem. Tänk, att över en natt så kan han ingången med apporten. Rutan ställde jag upp och B dundrade iväg och skuttade in. Han tenderar att dra mot det bortre högra hörnet och hamnade utanför nån gång men det vart bra 6/8ggr vi gjorde det. Nu har jag börjat med att säga ”rutan”, ska backa lite i träningen nu och verkligen få honom i mitten och bara ge belöning om han är mer i mitten än på sidan, för han har ett sånt sug mot den så jag tror inte det skadar. 🙂 Ni kan ju kolla på filmen, det är andra gången han ens ser en ruta, fick prova den i torsdags så detta ser ju lovande ut! Blir nog en start i Lk2 innan nästa år iaf 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s