MORGON PW

20130806-092951.jpg

Det blev en hurtig promenad innan frukost på 3km där både B och Lita fick göra ifrån sig. Planen för dan är att jag ska jobba, hela dagen! Lita ska få en cykeltur sedan och eventuellt en miljöpromenad på stan. B ska få vila både idag och imorgon. Han har haft det tufft i veckan med att titta på alla vallningstävlingar så på vår träningstävling i lydnadsklass 2 igår så brann det för stackaren! Fria följet startade med att när tl sade; ”framåt marsch!” så sköt B iväg på en budföring men märkte snart att det inte fanns nån mottagare. :)Vi fick iaf 10 på rutan och medelmåttigt(7) på det andra, nollade fjärren men det visste jag från början. Men jag är ändå fasligt nöjd med detta då vi bara tränat i 2 veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s