AGILITYTÄVLING

IMG_0841 IMG_0843 IMG_0856 IMG_0862
Igår kväll var vi på en träningstävling i agility i Brunflo. En agilityklass och en hoppklass var det. B var allover the place i båda klasserna, sprang för fort, åt helt fel håll och ja; saker som jag kunde förhindrat men jag är så usel i min agilityhandling så det blir som det blir. Han tog alla hinder, med nån vägran här och där(sprang för fort förbi) och kontaktfältsmiss. Något som överaskade var dock att B kan slalomen, jag har bara tragglat allé och inte kollat om han kanske kan den ”riktiga” slalomen snart, men det gick finnemang! I första klassen hade han svårt med ingången men i andra klassen så backade jag och han fixade det själv!(se bilden). Det var en rätt rörig plats med många ivriga och skällande hundar och mycket folk. Sedan så har ju jag skämt bort B med att aldrig behöva hoppa tävlingshöjd på träning och alltid på gräs så vi ska nog ta och börja höja lite ibland så han lär sig att hoppa högt i agilityn också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s