VALLNING OCH AGILITY

IMG_0897 IMG_0910 IMG_0931 IMG_0942 IMG_0944 IMG_0946

Ikväll vart det både vallning och agility. Åkte ut till Krokom för att träna första gången där och det gick riktigt bra, B svarade fint och vi började med lite höger/vänster-inlärning. Det gick såpass bra att det vart en kortis. Då for vi istället till brukshundsklubben och tränade lite agility. Mest fokus låg på hopphinder samt hinder före/efter slalomen. Idag vart jag så otroligt lycklig; B gjorde sina första slalom med sånna där ”jämfotahopp” med framtassarna för att öka farten! Ska bli kul att testa vingarna på våran första officiella agilitytävling i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s