JÄTTELÅNG KVÄLL

20130917-222826.jpg
Ikväll så vart det först lydnad på klubben i närmare 2 timmar, dock var det säkert en timmes prat och sedan varvade jag ju mellan att träna Lita och B. B var all over the place och jag fick mest se det som störningsträning där vi hittade små knappar som gjorde det fria följet lättare för honom. Lita däremot gick som en liten klocka, en mycket söt svart klocka! Efter det vart det raka vägen till slalombacken på frösön där pannlampa och reflexvästar åkte på för att raskt gå upp för den svinbranta backen 4ggr. Det tog ca 45 min och hundarna vart så jäkla trötta. Väl hemma igen tog jag en dusch och sedan tog både jag och hundarna kvällsfika. Jag gjorde en mumsig cocos, banan och ingefära-smoothie och dogsen fick 2 b.a.r.f-bullar med extra mkt protein och blodpudding.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s