TANKAR OCH FUNDERINGAR

IMG_0887
Har funderat lite kring hur jag ska göra med lydnadsträningen nu i höst/vinter. Har ju tagit ett 1a pris i LK2 nu och då var vi inte ens så bra som vi kan vara så jag planerar på att starta minst 2 till för att ta ett LP2, och det kan nog gå vägen redan innan årsskiftet då det är en del tävlingar i närheten ända in i december. Sedan är jag anmäld till en tävlingslydnadskurs för Sophie Schelin som startar den 30 oktober. Där har jag tänkt att få hjälp med att träna mycket uthållighet och fritt följ då det är det vi måste bli bättre på till klass 3 och eliten. Sedan ska nog fokus ligga på att lära grunder i 3ans och elitens moment då det är tänkt att bli ett LP3 eller direkt uppflyttning i elitklass i sommar. Tänk, jag som längtade efter ett 1apris i LK1 och skulle nöja mig med det, trodde jag ja! Nu ligger siktet på lydnadschampionatet kan jag meddela er!

En reaktion på ”TANKAR OCH FUNDERINGAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s