LYDNADSTRÄNING

IMG_1242
Tränade konskick, Bs nya favoritmoment….IMG_1248
B som ska hoppa över allting,IMG_1261
Sedan fixade B 3ans hopp/apport på första försöket.IMG_1262
IMG_1296
Avslutade med massa lek!

Vi får ut på klubben ändå idag och tränade nya roliga saker! Bland annat så klarade B 3ans hopp-apport på första försöket och jiddrade inte runt med apporten som vanligt utan visade ett fokuserat gripande och en rak å snabb återgång! Hoppet är ju som en lek för han så jag tror att han fick det han behövde ändå. Sedan tränade vi sittkommandot i olika situationer, även i transport och det gick riktigt bra! Ska dock bli najs med kursen då jag måste lära mig hur jag ska hantera B när han blir så ivrig och studsig att allt bara går jättefort och han eldar iväg till konen/rutan men hinner inte stanna inom ett bra avstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s