IGÅR KOM SNÖN

…Och då längtar jag till detta! Fast med spark och 4spann! Iår blir vi dock bara 3 då Leppe flyttat, men om jag får som jag vill så köper jag en till brukshund inom nästa år. Man vill ju gärna att ens hundar ska vara i ungefär samma ålder så man kan köra dem tillsammans något år också. Den hund jag funderar på är då eventuellt en till workingkelpie eller en malle, men vi får se om det ens blir en till hund först 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s