DET RULLAR

20131009-132357.jpg

20131009-132347.jpg

20131009-132404.jpg
Vi var ute på en liten drag/promenadrunda på ca 4km i måndags. För att rasta av dem ordentligt innan tävlingslydnadskursen på kvällen. Lita har börjat tränas i läggande under gång samt sättanden från liggande, går framåt och jag kan se oss över 100p-gränsen på söndag när hon ska debutera i lydnadsklass 1. B och jag fick lära oss träna kedjor(första gången!) och jag fick se den B jag brukar få på tävling; en pipig studsboll som närsomhelst kan damma iväg till rutan eller hoppet bara för att få belöna sig själv och bli av med lite frustration. Därför får jag så knackiga rutor på tävling oxå, han är FÖR pepp på att det ÄNTLIGEN kommer en belöning så allt går för fort och en-två tassar hamnar utanför. Vi slipade även apportering och, ja, den börjar bli fin nu 😀
Idag ska vi träna med Sol och jag har en plan jag ska följa; separat träning av fritt följ och fjärren och sedan kedja lite moment och ha som mål att han ska ha liiite mer uthållighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s