HELGENS ÄVENTYR

20131015-183054.jpg
Ett 1a pris med vinst i Ragunda!

20131015-183117.jpg
Två trötta dogs…

I helgen så var vi till Åre på lördagen för att tävla i lydnad; gick sådär, 5p ifrån 160!, var tvungen att ge ett DK i inkallningen då jag tränat för mycket fokus/stadga. Hade jag däremot fått en 9a eller 10a som vanligt så hade vi haft 1apris. På söndagen så for vi till Ragunda och tävlade igen; det gav utdelning och vi vann med ett förstapris! Dock så sabbade jag vår poäng lite genom att inte invänta tävlingsledaren i återhoppet på hopp-sitt-hopp, så det vart ”bara” 163p. Något som även strulade var fjärren, den är ju sist och att inte ha fått belöning på alla moment gör att B blir sänkt och kör platsliggning istället, så det blir många DK för att få upp honom. Dock är jag glad över hans fina fjärrskiften när han väl gör dom! Om 3 veckor tävlar vi igen i Ånge och jag hoppas ha kedjetränat såpass tills dess att vi kniper sista 1a priset i tvåan så kan B titulera sig LP2 sen 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s