BACKTRÄNING

20131017-101915.jpg

20131017-101928.jpg
Igår så tog jag tag i Bs fysträning på riktigt! Kollade upp när de olika dragtävlingarna är lagda och försökte skissa på en träningsplan med mål och formkollar. Mitt mål som jag absolut vill uppnå i vinter är att få minst ett cert i drag och då alltså göra B till godkänd draghund. Men jag kommer självklart försöka meritera på varje tävling vi kör då man blir draghundscahmpion om man har 3 cert. Men om det blir under denna säsong eller under någon framtida det får vi se, men ett cert ska jag banne mig ha! Därför är det ju viktigt med min egen fysträning, man jobbar ju tillsammans och så bra draghund är B faktiskt inte att han kan rädda en mattes dåliga kondis och skidteknik. Ska bli riktigt spännande och se var vi tar oss! Har nyss köpt en pulka så att vi kan träna ordentligt med den då vi kommer starta några klasser i pulkakörning i vinter 😀

Idag blir det lydnadsträning med fokus på tävlingsmässigt utförda kedjor med kommendering, alltså kommer träningen nog bara ta 5-10 minuter då B faktiskt börjat fatta grejen med utebliven belöning! Imorgon ska vi iväg och valla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s