En reaktion på ”Dag 5 – Hundsport/er du tränar?

  1. Jannie skriver:

    Det är verkligen lite läskigt, men din hund är verkligen lik min! Eller tvärt om. Jag har aldrig riktigt sett någon RAS som liknar min hund förut..! Nu tror jag inte att hon har Kelpie i sig, då de inte är särskilt vanliga där jag skaffade henne, men ändå! Likheten är väligt stor och på flera av dina bilder hajar jag riktigt till! SUperfina hundar du har i alla fall, och vad kul att läsa om hur aktiva ni är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s