PEPPAD INFÖR VINTERN

VACKER TUR PÅ SKIDOR IMG_9443
Uppvärmning innan vår första tävling!IMG_9472 IMG_9465
Ikväll har längtan efter snön och den riktiga dragsäsongen varit tryckande. Jag har beställt ett par tunna men varma byxor och handskar och ska snart kosta på mig ett par nya skatestavar. Jag har ju kvar min utrustning som jag hade när jag tävlade aktivt under sista året på högstadiet/första på gymnasiet samt att jag köpte riktiga formel1-pjäxor förra året. Jag kan ju faktiskt stoltsera med att ha kommit i mål före Ida Ingemarsdotter på en 3milstävling 😀 Hoppet finns alltså!
Ska träna ordentligt på skaten redan från början, jag har ju en stor fördel i att jag kan skatea åt båda hållen; både med vänster och höger arm först, så man kan byta om man blir trött eller beroende på snäva kurvor uppför. Men det är nog det enda, klassiska åkningen är min favorit så jag får verkligen påminna mig om att det är den tråkiga skaten som ska slipas! Men jag tänkte plocka fram mina gamla träningsupplägg och verkligen ge mig och B alla förutsättningar som finns för att göra bra ifrån oss i vinter, och kanske,  kanske flåsa lite i nacken på A-C och Timmie  😉

4 reaktioner på ”PEPPAD INFÖR VINTERN

 1. AC skriver:

  Det är svårt det där med ras. Mallen har ju också en del sjukdomar men jag skulle tro att Riesen är något sämre i hälsan. Dock har du ju problemet med mentaliteten hos mallen. En dålig Riesen är en dålig hund, en dålig malle är en farlig hund. Ibland väldigt farlig, då de agerar först och tänker sen. Jag har tränat med ett par dåliga mallar och ja, inte ens om jag så fick betalt så skulle jag vilja ha en. hittar man en trevlig med nerverna på insidan så kan det bli bra men jag uppfattar det som om det är enklare att hitta en bra Riesen, aussie eller kelpie än att hitta en bra malle, tyvärr.

  Flåsa mig i nacken lär du nog göra om du åkt mycket skidor förr, jag lärde mig för tre år sedan 🙂 men det hade varit kul med lite fler deltagare i min klass!

 2. AC skriver:

  Glömde. Selen fungerar jäkligt bra tycker jag! Har ju den även vid backträning just för att den inte trycker ner rumpan och jag gillar den skarpt!

 3. Jannie skriver:

  Hur kom det sig att ni började med drag sådär?? Verkar så himla roligt, och vilken superträning för hunden!! Hoppas vi kan få till att träffas någonting, din hund är så himla fin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s