LÄGET OCH TANKAR

20131005-185015.jpg
B på toppen av ett fjäll hemmavid, Fjätsjöriet.

Jag har så mycket för mig nu, jobb varvas med förkylning och renslakt. Bs träning har fått lida förra veckan men nu är vi på G igen! Ikväll så ska vi bli kommenderade genom hela klass 2 tävlingsmässigt och hoppas det ger utdelning till på fredag!
Annars har jag sett över kommande årets tävlingar och har planerat vissa tävlingar preliminärt. Mina mål är inte klara ännu förrutom att vi ska ha LP3(ev. elitstart) och gjort en godkänd start i Rapportappellen. Litas nästa tävlingsår kommer vi sträva mot ett RLD-F diplom och ett LP1. Jag vet ju att min lilla svarta tjej kan 😀

En reaktion på ”LÄGET OCH TANKAR

  1. Jannie skriver:

    Men alltså…. din hund är väldigt lik min! Hahah. Nu är ju inte min renrasig och inte ens svensk, men ändån väldigt märkligt att de liknar varandra, att vi båda bor i Östersund och att båda hundarna heter B (eller, min kallas bara B, men ändå)! Hahah vad absurt.

    Och ja, det är jag som skrev på Vovve-forumet. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s