NU SMALL DE TILL! LP2

IMG_1248
Bs roliga teknik på konskick, säger jag ”kon” så hoppar han över och ställer sig bakom(hans eget påfund). IMG_0887
Och jag säger som Sol, i championatpresent ska han få en helt EGEN ruta 😉

Igår var jag och Emma till Ånge för att tävla deras halloweenlydnadstävling. Nog var det halloween alltid, en tung dimma över plan och utspökat ordentligt, tyvärr fick jag ingen bra bild men det var riktigt rysligt! B fick faktiskt träffa sina polare spökena från MHt och de hade nog inte satt nån skräck i honom iaf 😉
Vi va ett stort gäng som skulle tävla, och kvalitén var hög på alla ekipage, jättekul att se!
Platsen var inga problem, B låg och såg åksjuk ut och tittade bort eftersom hunden bredvid honom satt upp – lika med dödsstraff tror B. Sen när vi skulle in på plan så hade jag för det första med honom i hela transporten in(wiho!) och sedan var han ju luftig i fria följet men han släppte inte som han kan göra och var med vid högersvängarna, jag va nöjd fast det ”bara” vart en 6a. Resten rullade på med 2st 10p och en 9,5p(avslut) tills vi kom till apporten, då jag hade kastat så såg jag att B tittade åt helt fel håll(och vindade med näsan) så jag sa liiite tyst; titta!…Varpå B skjuter iväg och kastar sig över apporten och har sån fart in i en knivskarp ingång så att han nästan slår omkull mig! Nollan var given även fast det var den finaste apportering B nånsin gjort. Domaren som även han hoppades på vårt 1apris var han som dömde vår allra första tävling så han skrek ”ÅHNEJJJ!!!! Fan va synd!!” när B tjyvade. Jag vart lite nedslagen men tänkte ändå ge allt på de två sista momenten och allra mest nervös var jag för fjärren som alltid varit som att försöka få B loss ur ett skruvstäd. Hoppet var så kvickt och snärtigt så där fick vi 9,5(hoppar mot förare). När de va dags för fjärren så gjorde jag vår nya rutin; ber han hoppa på mig och krafsa mig på jackan för att snabbt ställa upp för momentet sen. Han gjorde snabba och fina skiften utan en tvekan och jag va så glad så jag höll på att springa fram till honom! När jag sen hade återgått och skulle sätta upp honom så hinner jag bara säga ”sss!” Och B gör ett klockrent skifte till stående eftersom vi tränat massor på de senaste veckan, men blixtsnabbt kommer han på sig och sätter ner rumpan iaf 😛 Så det blev 9,5 på fjärren(avslut) och 9 på helhet! Totala poängen vart då 163,5 och ett sista förstapris till vårat LP2! Min älskade lilla krumelur!

En reaktion på ”NU SMALL DE TILL! LP2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s