NEW BALLS

IMG_1308
Igår så var vi på djuraffären och handlade två nya bollar och sedan på naturkompaniet för att köpa 2,5m klätterrep. Av det så vart det 2 nya träningsbollar! För att få B att fatta att han ska leka med mig och inte drifta runt hela planen med leksaken själv så ska vi prova leken som jag har för mig heter return to sender och går helt enkelt ut på att såfort något kastas från föraren så ska den tillbaka för att leka. Idag blir det dock annan lek, B ska få träffa en ny kompis. En söt mexikansk brud som oxå kallas för B men heter Beily. Vi ska ses och låta dem busa och leka och bara vara hundar, något som är en bristvara när B bor här själv när Lita är hos mammen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s