BACKTRÄNING

20131118-154203.jpg
Jobbar fint med en tung och vinglig matte bakom….

20131118-154213.jpg
Står still och lyssnar på om de kommer nåt ”kör påå”

20131118-154222.jpg
Den lilla gangstern Lita visade vägen.

Idag så knatade jag och dogsen uppför ladängen 6ggr, sammanlagt 3,6km. Den är rejält brant och har dessutom rullgrus på sina ställen så man får pinna på med fötterna. B fick under 2,3,4 & 5e svängen dra mig en liten bit. De gick ju långt ifrån fort men han jobbade på så koncentrerat och starkt även fast jag begränsade honom eftersom jag va tvungen att hålla i linan med händerna då midjebältet låg i andra bilen. Han fick köra kanske 5-80 meter och då var det fullt tryck i linan. Var snäll med honom idag och ville att han skulle hålla ut o köra 100% under den korta tiden istället för att halvdra och bli helt slut på en lång sträcka istället. Men så trött vart han nog inte för såfort jag knäppt loss honom så tryckte han på i galopp uppför backen i jakt på Lita. Tog en liten omväg igenom skogen ner sista svängen för att de skulle få rasta och skaka av sig lite i musklerna innan vi for hem och åt ett varsitt post-workout-mål. Nu ska det jobbas vid datorn innan jag och Lita far på lydnadsträning som efterföljs av en skogspromenad med rottisen Hemi.

2 reaktioner på ”BACKTRÄNING

  1. Sara Leppänen skriver:

    Ja, jag hoppas det! Det enda som egentligen är hur man tränar in rutan på rätt sätt! Fjärrden provade vi igår, först låg hon bara framför mig. Sen körde vi något annat en stund, sen provade jag gå 5 meter! satt klockrent!!!! Så ja, jag börjar nog förstå att 2an är roligare 😉

    Ja det får du. Jag har redan lagt till dig ju! 😉
    (www.saraleppanen.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s