PANIK

skidspår
Fick just lite ont i magen. Kom nämligen att tänka på att det är 1 månad och 1 vecka kvar tills första dragtävlingen som går i Sveg. Det som är ”viktigt” med den tävlingen är möjligheten att meritera B, både på lördagen och söndagen så kan vi ta cert om allt går bra. 2 veckor efter det är det SM och även där kan vi ta cert. Med det i åtanke så suger det rätt rejält i magtrakten med tanke på att jag inte ens kunnat åka skidor än i år. Kollade snabbt upp spårstatusen i Bruksvallarna, visst en bit att åka blir det med lätt värt det för att få 1-2 mil i benen på hårda, preparerade spår.

En reaktion på ”PANIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s