NY SELE

judo_euro_m_2
Bild lånad från k9trailtime.
Har vart på jakt efter en ny sele åt B som han ska ha vid lin- och spannkörningen. Den han har nu duger bäst åt körning med pulka och skakel då den är kombi och enligt mitt tycke lite för lång för B och sen så lutar han sig ofta i X:et i ryggen. Så jag har kollat runt en del och hittade till slut många lovande recensioner om denna sele, här finns en längre text att läsa bland annat. Den heter Zero DC FASTER och ska vara så ergonomisk och följsam det bara går. Jag mätte B och beställde en blå, i värsta fall är det ju bara att sälja den igen.

Igår vägdes B när vi var hos veterinären för en hälsokoll och han väger faktiskt 27,5kg nu, 1kg mer än i augusti. Han har haft lite problem med sår på öronen så nu har vi startat en behandling med salva mot kärlinflammation i öronen så får vi hoppas det försvinner innan det blir kallare.

5 reaktioner på ”NY SELE

 1. Janni skriver:

  Oj! Han måste ju ha en hel del muskler som väger va? För jag tycker inte att han är direkt större än Beily, samt att han ser slankare ut, men Beily väger bara ca 22-23!

  Jag ”tränade” lite idag!! =D Sånt som du tipsade om, som det där med att sitta bredvid på vänster sida och så. Även lite sådana där störningsövningar när hon låg och satt, och lite att hon ska ligga kvar och sånt. Beily tyckte att det var superkul!! Hon var så himla uppmärksam och duktig, och även om det var enkla saker så såg jag verkligen att hon tyckte att det var roligt. Tack för alla tips och all inspiration!!

  • renrosen skriver:

   Jo han har det, hoppas jag 😀
   Vad duktiga ni är, jag säger ju att hon är en mycket lovande lydnadshund för det syns ju på henne att hon vill 😀

 2. toktassarna skriver:

  Åh, en sån där är jag sugen på med! Köpte ett koppel från dem när vi var på VM i Tjeckien o nu vill jag ha ett till likadant. Och så tror jag att jag beställer två selar åxå. Om de bara skulle svara från Tjeckien… I Sverige finns inte kopplena nämligen. Och så vill jag ha en gul och en orange sele…

  • renrosen skriver:

   Vad fint 🙂 Vad typiskt att de är svåra att få tag i i tjeckien, har hört samma från en släkting som köpt annan sorts sele därifrån. Ja jag hade ju helst velat ha nån fräsigare färg men får nöja mig med blå. Är deras koppel bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s