SKIDPREMIÄR

ANMÄLD PÅ KURS
Gammal bild
Idag for vi till Brunkullaspåret i Marieby och tog första turen! Det vart 5km med hund och 3km utan hund. Jag är nöjd med Bs prestation, han blir numera lite illa till mods när jag ska sätta på selen och de första minutrarna med den på, efter en rejäl cykeldragsvurpa vi gjorde i höstas. Men när han kommit igång så är han stark och suger tag framåt. Hans kondis var väl inte den allra bästa efter en månads vila men det ser mycket lovande ut nu när vi ändå kan träna 🙂 Längtar med skräckblandad förtjusning till våra tävlingar i vinter. Sen har jag tänkt mycket på cert och har kommit fram till att det är nog ganska svårt att ta det så jag får nog nöja mig med att han iaf ska bli godkänd draghund 🙂

En reaktion på ”SKIDPREMIÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s